Кариера

ДОМИНГ е компанија која секогаш е во потрага на проширување на работниот тим.
Во продолжение се прикачени огласи за кои во моментот има слободни работни позиции.

Општи работници

Оглас број 202011277Бараме: Општи работнициРаботно место: Помошен персонал (со можност за усовршување)Локација …

Повеќе …