Паравани за Купатила

ВАЖНО: ИЗРАБОТУВАМЕ ПАРАВАНИ ПО НАРАЧКА

НУДИМЕ: МОЖНОСТ ЗА МОНТАЖА ОД НАШИ ИСКУСНИ МАЈСТОРИ

П01

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено Транспарентно 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 185 cm10.000 ден
90 x 185 cm10.300 ден
100 x 185 cm10.600 ден


П02

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено транспарентно 6mm
Профил: Алуминиумски црн

ДимензииРедовна цена
100 х 185 cm9.800 ден
110 х 185 cm10.000 ден
120 х 185 cm10.800 ден
130 х 185 cm10.900 ден
140 х 185 cm11.100 ден
150 х 185 cm11.300 ден
160 х 185 cm11.600 ден
170 х 185 cm11.800 ден

П03

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено транспарентно 5mm
Профил: Хром алуминиум

ДимензииРедовна цена
90 х 180 cm8.500 ден
100 х 180 cm8.800 ден
120 х 180 cm9.800 ден
130 х 180 cm9.900 ден
140 х 180 cm10.100 ден
150 х 180 cm10.300 ден
160 х 180 cm10.600 ден
170 х 180 cm10.800 ден


П04

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено транспарентно или матирано 5mm
Профил: Хром алуминиум

ДимензииРедовна цена
120 х 185 cm9.800 ден
130 х 185 cm9.900 ден
140 х 185 cm10.100 ден
150 х 185 cm10.300 ден
160 х 185 cm10.600 ден
170 х 185 cm11.100 ден
180 х 185 cm11.600 ден
190 х 185 cm12.100 ден
200 х 185 cm12.800 ден


П05

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено транспарентно со декоративни линии 5mm
Профил: Хром алуминиум

ДимензииРедовна цена
120 х 180 cm10.800 ден
140 х 180 cm11.100 ден
150 х 180 cm11.300 ден
160 х 180 cm11.600 ден
170 х 180 cm12.000 ден


П06

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено Матирано 5mm
Профил: Алуминиумски матиран

ДимензииРедовна цена
70 x 90 х 185 cm7.900 ден
70 x 100 х 185 cm8.400 ден
70 x 120 х 185 cm9.200 ден
80 x 80 х 185 cm7.100 ден
80 x 90 х 185 cm7.500 ден
80 x 100 х 185 cm8.500 ден
80 x 110 х 185 cm9.000 ден
80 x 120 х 185 cm9.300 ден
90 x 90 х 185 cm7.600 ден
90 x 100 х 185 cm9.500 ден
90 x 110 х 185 cm9.600 ден
90 x 120 х 185 cm10.600 ден
100 x 100 х 185 cm10.800 ден
100 x 120 х 185 cm11.500 ден

П07

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено Транспарентно 5mm
Профил: Алуминиумски

ДимензииРедовна цена
70 x 90 х 185 cm7.900 ден
70 x 100 х 185 cm8.400 ден
70 x 120 х 185 cm9.200 ден
80 x 80 х 185 cm7.100 ден
80 x 90 х 185 cm7.500 ден
80 x 100 х 185 cm8.600 ден
80 x 110 х 185 cm9.000 ден
80 x 120 х 185 cm9.300 ден
90 x 90 х 185 cm7.600 ден
90 x 100 х 185 cm9.800 ден
90 x 110 х 185 cm9.600 ден
90 x 120 х 185 cm10.600 ден
100 x 100 х 185 cm10.800 ден
100 x 120 х 185 cm11.500 ден

П08

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено транспарентно темно 6mm
Профил: Алуминиумски црн

ДимензииРедовна цена
80 x 80 х 185 cm11.300 ден
90 x 90 х 185 cm11.700 ден
80 x 90 х 185 cm11.600 ден
100 x 70 х 185 cm11.800 ден
100 x 80 х 185 cm12.200 ден
100 x 90 х 185 cm13.000 ден
100 x 100 х 185 cm13.200 ден
120 x 80 х 185 cm13.500 ден
120 x 90 х 185 cm14.000 ден

П09

За ЦОКЛЕ

Стакло: Транспарентно со декоративни линии 5mm
Профил: Алуминиумски матиран

ДимензииРедовна цена
80 x 80 х 185 cm8.100 ден
90 x 90 х 185 cm8.600 ден
100 x 80 х 185 cm9.500 ден
120 x 80 х 185 cm10.300 ден


П10

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено транспарентно 5mm
Профил: Хром алуминиумски профили и држач

ДимензииРедовна цена
80 х 80 cm10.200 ден
90 х 90 cm10.500 денП11

За ЦОКЛЕ

Стакло: Транспарентно 6mm
Профил: Алуминиумски црн

ДимензииРедовна цена
90 x 9011.500 ден


П12

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено Транспарентно 8mm
Профил: Алуминиумски црн и црн држач

ДимензииРедовна цена
80 x 190 cm8.700 ден
90 x 190 cm9.000 ден
100 x 190 cm9.400 ден
110 x 190 cm9.700 ден
120 x 190 cm10.200 ден

П13

За ЦОКЛЕ или ниска КАДА

Стакло: Калено Транспарентно 8mm
Профил: Алуминиумски држач

ДимензииРедовна цена
80 x 190 cm8.300 ден
90 x 190 cm8.700 ден
100 x 190 cm9.100 ден
110 x 190 cm9.900 ден
120 x 190 cm10.300 ден

П14

За ЦОКЛЕ

Стакло: Калено матирано 8mm
Профил: Алуминиумски држач без рачка

ДимензииРедовна цена
80 x 190 cm8.900 ден
90 x 190 cm9.300 ден
100 x 190 cm9.700 ден
110 x 190 cm10.500 ден
120 x 190 cm10.900 ден

П15

За КАДА

Стакло: Калено Матирано 5mm
Профил: Хром алуминиум

ДимензииРедовна цена
120 х 150 cm7.800 ден
140 х 150 cm8.200 ден
150 х 150 cm8.500 ден
160 х 150 cm8.700 ден
170 х 150 cm9.000 ден

П16

За КАДА

Стакло: Калено Матирано 5mm
Профил: Хром алуминиум

ДимензииРедовна цена
120 x 70 х 150 cm8.800 ден
140 x 70 х 150 cm9.200 ден
150 x 70 х 150 cm9.400 ден
160 x 70 х 150 cm9.600 ден
170 x 70 х 150 cm9.900 ден


П17

За КАДА

Стакло: Калено транспарентно со декоративни линии 5mm
Профил: Хром алуминиум

ДимензииРедовна цена
85 х 140 cm7.000 ден

П18

За КАДА

Стакло: Калено транспарентно 5mm
Профил: Хром алуминиумски држачи и шарки

ДимензииРедовна цена
120 х 150 cm7.800 ден

Параван по нарачка

За ЦОКЛЕ и КАДА

Стакло: Калено транспарентно или матирано
Профил: Хром алуминиум
Начин на отварање: Шарки или Шини

ДимензииРедовна цена
По нарачкаПо пресметка