Батерии за мијалник – за ѕид

БМЅ01

Батерија за лабаво

ШифраДолжина до изливРедовна цена
JP321S20200 mmден

Гаранција: 60 месеци


БМЅ02

Батерија за лабаво

ШифраДолжина до изливРедовна цена
JP321015150 mmден
JP321020200 mmден
JP321030300 mmден

Гаранција: 60 месеци


БМЅ03

Батерија за лабаво

ШифраДолжина до изливРедовна цена
JP322014140 mmден
JP322020200 mmден

Гаранција: 60 месеци