Туш батерии

ТБ01

Туш батерија со туш рачка

ШифраРедовна цена
JP331001ден

Гаранција: 60 месеци


ТБ02

Туш батерија со туш рачка

ШифраРедовна цена
JP341001ден

Гаранција: 60 месеци


ТБ03

Туш батерија со туш рачка

ШифраРедовна цена
JP341002ден

Гаранција: 60 месеци


ТБ04

Туш батерија со туш рачка

ШифраРедовна цена
JP371001ден

Гаранција: 60 месеци