Внатрешен водовод

ДОМИНГ е компанија која врши комплетен инженеринг при проектирање и изведба на внатрешни водоводни инсталации. Вредните раце на искусните мајстори, поткрепени со знаењето на нашите инженери дава одлични резултати при изградба и на најкомплексните внатрешни водоводни системи.

Побарајте ја вашата понуда на понудените контакт телефони или e-mail адреси.