Надворешен водовод

ДОМИНГ е компанија која врши комплетен инженеринг при проектирање и изведба на надворешни водоводни инсталации.
Нудиме комплетен инженеринг при изградба на надворешните водоводни инсталации. Вредните раце на искусните мајстори, поткрепени со знаењето на нашите инженери дава одлични резултати при изградба и на најкомплексните надворешни водоводни системи.

Нудиме услуги за челно заварување на полиетиленски цевки (ПЕ) на дијаметри до OD315.

Побарајте ја вашата понуда на понудените контакт телефони или e-mail адреси.