Надворешна канализација

ДОМИНГ е компанија која врши комплетен инженеринг при проектирање и изведба на надворешни канализациони инсталации.
Нудиме комплетен инженеринг при изградба на надворешните канализациони инсталации. Вредните раце на искусните мајстори, поткрепени со знаењето на нашите инженери дава одлични резултати при изградба и на најкомплексните надворешни канализациони системи.

Нудиме услуги за длабоки ископи на ровови до 4m со примена на тешки метални подгради.

Побарајте ја вашата понуда на понудените контакт телефони или e-mail адреси.