Пофалби / Поплаки

Почитувани,
Целта на постоењето на Доминг е ЗАДОВОЛЕН КЛИЕНТ.
Љубезно ве замолуваме да ги пополните анкетните прашалници во кои искрено веруваме дека ќе ги напишете вашите реални ставови за соработката која сте ја имале со некој од секторите во нашата компанија.
Ве охрабруваме да ги напишете сите забелешки кои сте ги имале, макар и најситните, се со цел да придонесете за подобрување на нашите услуги кон Вас клиентите за кои постоиме.

Кликнете на некое од копчињата подолу за да го отворите анкентиот прашалник за секторот од кој сте добиле некаква услуга.