Кади со маска

Астра

ДимензииРедовна цена
110 x 70 x 55 cm10 570.00 ден
120 x 70 x 55 cm10 880.00 ден
130 x 70 x 55 cm11 210.00 ден
140 x 70 x 55 cm11 650.00 ден
150 x 70 x 55 cm12 120.00 ден
160 x 70 x 55 cm12 830.00 ден
160 x 75 x 55 cm13 310.00 ден
170 x 70 x 55 cm13 310.00 ден
170 x 75 x 55 cm14 640.00ден
180 x 80 x 55 cm16 810.00 ден
Када со маска


Верона

ДимензииРедовна цена
110 x 70 x 55 cm10 570.00 ден
120 x 70 x 55 cm10 880.00 ден
130 x 70 x 55 cm11 210.00 ден
140 x 70 x 55 cm11 650.00 ден
150 x 70 x 55 cm12 120.00 ден
160 x 70 x 55 cm12 830.00 ден
170 x 70 x 55 cm13 310.00 ден
170 x 75 x 55 cm14 640.00 ден
Када со маска


Сити 120/140

ДимензииРедовна цена
120 x 70 x 55 cm11 440.00 ден
140 x 70 x 55 cm12 240.00 ден
Када со маска


Сити 150/160

ДимензииРедовна цена
150 x 70 x 55 cm12 730.00 ден
160 x 70 x 55 cm13 460.00 ден
Када со маска


Вегас

ДимензииРедовна цена
170 x 80 x 56 cm18 240.00 ден
180 x 80 x 56 cm19 090.00 ден
170 x 80 x 56 cm
(бисерна боја)
36 740.00 ден
Када со маска


Вегас дуо

ДимензииРедовна цена
180 x 90 x 60,5 cm19 330.00 ден
Када со маска


Хавана

ДимензииРедовна цена
170 x 80 x 56 cm16 800.00 ден
Када со маска


Долче

ДимензииРедовна цена
170 x 75 x 56 cm18 150.00 ден
180 x 80 x 56 cm19 090.00 ден
Када со маска


Квадро

ДимензииРедовна цена
180 x 120 x 56 cm25,990.00 ден
180 x 120 x 56 cm
црвено
79,200.00 ден
180 x 120 x 56 cm
црно
79,200.00 ден
Када со маска


Мајами

ДимензииРедовна цена
160 x 83 x 54 cm17,020.00 ден
170 x 83 x 54 cm17,810.00 ден
Када со маска


Каприце

ДимензииРедовна цена
171 x 85 x 59.5 cm19 480.00 ден
Када со ногари


Гранде

ДимензииРедовна цена
190 x 120 x 60 cm25 990.00 ден
Када со ногари


Нова

ДимензииРедовна цена
180 x 80 cm30 260.00 ден
Када со ногари


Барок

ДимензииРедовна цена
170 x 90 cm44 760.00 ден
Када со ногари


Викторија

ДимензииРедовна цена
120 x 70 cm10 880.00 ден
140 x 70 cm11 650.00 ден
150 x 70 cm12 120.00 ден
160 x 70 cm12 830.00 ден
170 x 70 cm13 310.00 ден
Када со маска


Луна

ДимензииРедовна цена
120 x 120 x 57,5 cm17 280.00 ден
130 x 130 x 57,5 cm18 180.00 ден
140 x 140 x 57.5 cm19 140.00 ден
Када со маска


Аурора

ДимензииРедовна цена
140 x 140 x 59,5 cm19 140.00 ден
150 x 150 x 59,5 cm20 700.00 ден
Када со маска


Барселона

ДимензииРедовна цена
140 x 140 x 59 cm19 140.00 ден
150 x 150 x 59 cm20 700.00 ден
Када со маска


Витро

ДимензииРедовна цена
145 x 145 x 55,5 cm31 860.00 ден
Када со маска


Адриа

ДимензииРедовна цена
150 x 105 x 59.5 cm18 550.00 ден
150 x 105 x 59.5 cm
(бисерна боја)
36 610.00 ден
Када со маска


Серена

ДимензииРедовна цена
160 x 90 x 59.5 cm18 550.00 ден
160 x 90 x 59.5 cm
(бисерна боја)
36 610.00 ден
Када со маска