Масажни туш кабини

НУДИМЕ: МОЖНОСТ ЗА МОНТАЖА ОД НАШИ ИСКУСНИ МАЈСТОРИ

ТМ01

АГОЛНА

Када: ABS, Демонтажна маска, Длабока, Заоблена
Позадина: ABS
Покрив: ABS
Стакло: Калено транспарентно 5mm
Профил: Алуминиум

Опрема:
Компјутерска контролна табла (ламба на покривен и заден панел, вентилатор, радио, телефон). Туш на покривен панел и рачен туш.
Содржи 6 водени млазници за масажа и масажер за стопала.
Полица,огледало и диспанзери за течен сапун.

ДимензииРедовна цена
90 x 90 x 215 cm27.800 ден