Мијалници – надградни

Мијалник 00327

ДимензииРедовна цена
42х42х13 cm3 450,00ден


Мијалник 00329

ДимензииРедовна цена
41х41х13 cm2 450,00ден


Мијалник 03210

ДимензииРедовна цена
45х45х14 cm3 800,00ден


Мијалник 00325

ДимензииРедовна цена
65х39х13 cm6 900,00ден


Мијалник 03220

ДимензииРедовна цена
42х42х13 cm5 500,00ден


Мијалник 03222

ДимензииРедовна цена
41х36х13 cm3 950,00ден

Moже да ве интересира


Мијалник 03214

ДимензииРедовна цена
49×37.5×13.5 cm2 450,00ден


Мијалник 03215

ДимензииРедовна цена
49×37.5×13.5 cm4 750,00ден


Мијалник 03216

ДимензииРедовна цена
39x39x14 cm3 300,00ден


Мијалник 03226

ДимензииРедовна цена
39x39x14 cm6 300,00ден


Мијалник 03212

ДимензииРедовна цена
50×42.5×15.5 cm3 650,00ден


Мијалник 00323

ДимензииРедовна цена
65x39x13.5 cm4 750,00ден


Мијалник 03211

ДимензииРедовна цена
45x45x14.1 cm6 100,00ден