Паравани за Купатила

ВАЖНО: ИЗРАБОТУВАМЕ ПАРАВАНИ ПО НАРАЧКА

НУДИМЕ: МОЖНОСТ ЗА МОНТАЖА ОД НАШИ ИСКУСНИ МАЈСТОРИ

НАРАЧКИ НА: 072 422 315 (Телефон и Viber), domingjovan@yahoo.com

Модена

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*800*200026 300,00 ден30 600.00 ден.
1100*900*200026,800.00 ден.31,100.00 ден.
1100*1000*200027,300.00 ден.31,600.00 ден.
1200*800*200026,800.00 ден.31,100.00 ден.
1200*900*200027,300.00 ден.31,600.00 ден.
1200*1000*200027,800.00 ден.32,100.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Модена

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*800*200029,800.00 ден.34,200.00 ден.
1100*900*200030,300.00 ден.34,700.00 ден.
1100*1000*200030,800.00 ден.35,200.00 ден.
1200*800*200030,300.00 ден.34,700.00 ден.
1200*900*200030,800.00 ден.35,200.00 ден.
1200*1000*200031,300.00 ден.35,700.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Модена 2

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200030,800.00 ден.35,200.00 ден.
900*800*200031,200.00 ден.35,700.00 ден.
900*900*200031,700.00 ден.36,100.00 ден.
1000*800*200031,700.00 ден.36,100.00 ден.
1000*900*200032,200.00 ден.36,600.00 ден.
1000*1000*200032,600.00 ден.37,100.00 ден.
1100*800*200032,200.00 ден.36,600.00 ден.
1100*900*200032,600.00 ден.37,100.00 ден.
1100*1000*200033,100.00 ден.37,600.00 ден.
1100*1100*200033,600.00 ден.38,000.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Модена 2

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200034,300.00 ден.38,800.00 ден.
900*800*200034,800.00 ден.39,300.00 ден.
900*900*200035,200.00 ден.39,800.00 ден.
1000*800*200035,200.00 ден.39,800.00 ден.
1000*900*200035,700.00 ден.40,200.00 ден.
1000*1000*200036,200.00 ден.40,700.00 ден.
1100*800*200035,700.00 ден.40,200.00 ден.
1100*900*200036,200.00 ден.40,700.00 ден.
1100*1000*200036,700.00 ден.41,200.00 ден.
1100*1100*200037,100.00 ден.41,700.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Модена S

За КАДА или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1200*700*160026,300.00 ден.26,300.00 ден.
1300*700*160026,800.00 ден.29,900.00 ден.
1400*700*160027,300.00 ден.30,400.00 ден.
1500*700*160027,800.00 ден.30,900.00 ден.
1600*700*160028,200.00 ден.31,300.00 ден.
1700*700*160028,700.00 ден.31,800.00 ден.
1800*700*160029,200.00 ден.32,300.00 ден.
1700*800*160030,100.00 ден.33,300.00 ден.
1800*800*160030,600.00 ден.33,700.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Модена S

За КАДА или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1200*700*160029,900.00 ден.33,000.00 ден.
1300*700*160030,300.00 ден.33,500.00 ден.
1400*700*160030,800.00 ден.34,000.00 ден.
1500*700*160031,300.00 ден.34,500.00 ден.
1600*700*160031,700.00 ден.34,900.00 ден.
1700*700*160032,200.00 ден.35,400.00 ден.
1800*700*160032,700.00 ден.35,900.00 ден.
1700*800*160033,600.00 ден.36,800.00 ден.
1800*800*160034,100.00 ден.37,300.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Виена

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*200022,900.00 ден.27,100.00 ден.
1200*200023,400.00 ден.27,600.00 ден.
1300*200023,900.00 ден.28,100.00 ден.
1400*200024,400.00 ден.28,600.00 ден.
1500*200024,800.00 ден.29,100.00 ден.
1600*200025,300.00 ден.29,500.00 ден.
1700*200025,800.00 ден.30,000.00 ден.
1800*200026,200.00 ден.30,500.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Виена

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*200026,500.00 ден.30,700.00 ден.
1200*200026,900.00 ден.31,200.00 ден.
1300*200027,400.00 ден.31,700.00 ден.
1400*200027,900.00 ден.32,200.00 ден.
1500*200028,300.00 ден.32,700.00 ден.
1600*200028,800.00 ден.33,200.00 ден.
1700*200029,300.00 ден.33,600.00 ден.
1800*200029,700.00 ден.34,100.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Виена 2

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1400*200029,600.00 ден.34,000.00 ден.
1500*200030,100.00 ден.34,500.00 ден.
1600*200030,600.00 ден.35,000.00 ден.
1700*200031,000.00 ден.35,400.00 ден.
1800*200031,500.00 ден.35,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Виена 2

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1400*200033,100.00 ден.37,600.00 ден.
1500*200033,600.00 ден.38,100.00 ден.
1600*200034,100.00 ден.38,500.00 ден.
1700*200034,500.00 ден.39,000.00 ден.
1800*200035,000.00 ден.39,500.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Може да ве интересира


Виена S

За КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*160020,600.00 ден.24,100.00 ден.
1200*160021,100.00 ден.24,600.00 ден.
1300*160021,600.00 ден.25,100.00 ден.
1400*160022,000.00 ден.25,600.00 ден.
1500*160022,500.00 ден.26,100.00 ден.
1600*160023,000.00 ден.26,500.00 ден.
1700*160023,400.00 ден.27,000.00 ден.
1800*160023,900.00 ден.27,500.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Виена S

За КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*160024,100.00 ден.27,700.00 ден.
1200*160024,600.00 ден.28,200.00 ден.
1300*160025,100.00 ден.28,700.00 ден.
1400*160025,500.00 ден.29,200.00 ден.
1500*160026,000.00 ден.29,700.00 ден.
1600*160026,500.00 ден.30,100.00 ден.
1700*160026,900.00 ден.30,600.00 ден.
1800*160027,400.00 ден.31,100.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Болоња

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200023,600.00 ден.26,700.00 ден.
900*800*200024,100.00 ден.27,100.00 ден.
900*900*200024,600.00 ден.27,600.00 ден.
1000*800*200024,600.00 ден.27,600.00 ден.
1000*900*200025,100.00 ден.28,100.00 ден.
1000*1000*200025,500.00 ден.28,600.00 ден.
1100*800*200025,100.00 ден.28,100.00 ден.
1100*900*200025,500.00 ден.28,600.00 ден.
1100*1000*200026,000.00 ден.29,100.00 ден.
1100*1100*200026,500.00 ден.29,500.00 ден.
1200*800*200025,500.00 ден.28,600.00 ден.
1200*900*200026,000.00 ден.29,100.00 ден.
1200*1000*200026,500.00 ден.29,500.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Болоња

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200027,200.00 ден.30,300.00 ден.
900*800*200027,600.00 ден.30,700.00 ден.
900*900*200028,100.00 ден.31,200.00 ден.
1000*800*200028,100.00 ден.31,200.00 ден.
1000*900*200028,600.00 ден.31,700.00 ден.
1000*1000*200029,000.00 ден.32,200.00 ден.
1100*800*200028,600.00 ден.31,700.00 ден.
1100*900*200029,000.00 ден.32,200.00 ден.
1100*1000*200029,500.00 ден.32,700.00 ден.
1100*1100*200030,000.00 ден.33,100.00 ден.
1200*800*200029,000.00 ден.32,200.00 ден.
1200*900*200029,500.00 ден.32,700.00 ден.
1200*1000*200030,000.00 ден.33,100.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Ирис

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200026,100.00 ден.29,200.00 ден.
900*800*200026,600.00 ден.29,700.00 ден.
900*900*200027,000.00 ден.30,100.00 ден.
1000*800*200027,000.00 ден.30,100.00 ден.
1000*900*200027,500.00 ден.30,600.00 ден.
1000*1000*200028,000.00 ден.31,100.00 ден.
1100*800*200027,500.00 ден.30,600.00 ден.
1100*900*200028,000.00 ден.31,100.00 ден.
1100*1000*200028,500.00 ден.31,600.00 ден.
1100*1100*200028,900.00 ден.32,100.00 ден.
1200*800*200028,000.00 ден.31,100.00 ден.
1200*900*200028,500.00 ден.31,600.00 ден.
1200*1000*200028,900.00 ден.32,100.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Ирис

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200029,600.00 ден.32,800.00 ден.
900*800*200030,100.00 ден.33,300.00 ден.
900*900*200030,600.00 ден.33,700.00 ден.
1000*800*200030,600.00 ден.33,700.00 ден.
1000*900*200031,000.00 ден.34,200.00 ден.
1000*1000*200031,500.00 ден.34,700.00 ден.
1100*800*200031,000.00 ден.34,200.00 ден.
1100*900*200031,500.00 ден.34,700.00 ден.
1100*1000*200032,000.00 ден.35,200.00 ден.
1100*1100*200032,500.00 ден.35,700.00 ден.
1200*800*200031,500.00 ден.34,700.00 ден.
1200*900*200032,000.00 ден.35,200.00 ден.
1200*1000*200032,500.00 ден.35,700.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Елеганс

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200029,900.00 ден.34,200.00 ден.
800*900*200030,200.00 ден.34,600.00 ден.
900*900*200030,500.00 ден.34,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Венус 4

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1400*200025,200.00 ден.28,200.00 ден.
1500*200025,600.00 ден.28,700.00 ден.
1600*200026,100.00 ден.29,200.00 ден.
1700*200026,600.00 ден.29,700.00 ден.
1800*200027,000.00 ден.30,200.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Венус 4

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1400*200028,700.00 ден.31,800.00 ден.
1500*200029,200.00 ден.32,300.00 ден.
1600*200029,600.00 ден.32,800.00 ден.
1700*200030,100.00 ден.33,300.00 ден.
1800*200030,600.00 ден.33,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Венус 3

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*200022,200.00 ден.25,200.00 ден.
1400*200022,700.00 ден.25,700.00 ден.
1500*200023,200.00 ден.26,200.00 ден.
1600*200023,700.00 ден.26,700.00 ден.
1700*200024,100.00 ден.27,100.00 ден.
1800*200024,600.00 ден.27,600.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Може да ве интересира


Венус 3

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*200025,800.00 ден.28,800.00 ден.
1400*200026,200.00 ден.29,300.00 ден.
1500*200026,800.00 ден.29,800.00 ден.
1600*200027,200.00 ден.30,300.00 ден.
1700*200027,600.00 ден.30,800.00 ден.
1800*200028,100.00 ден.31,200.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Венус 2

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
900*200018,000.00 ден.20,900.00 ден.
1000*200018,500.00 ден.21,400.00 ден.
1100*200019,000.00 ден.21,900.00 ден.
1200*200019,500.00 ден.22,300.00 ден.
1300*200019,900.00 ден.22,800.00 ден.
1400*200020,400.00 ден.23,300.00 ден.
1500*200020,900.00 ден.23,800.00 ден.
1600*200021,300.00 ден.24,300.00 ден.
1700*200021,800.00 ден.24,800.00 ден.
1800*200022,300.00 ден.25,200.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Венус 2

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
900*200021,500.00 ден.24,500.00 ден.
1000*200022,000.00 ден.25,000.00 ден.
1100*200022,500.00 ден.25,500.00 ден.
1200*200022,900.00 ден.25,900.00 ден.
1300*200023,400.00 ден.26,400.00 ден.
1400*200023,900.00 ден.26,900.00 ден.
1500*200024,400.00 ден.27,400.00 ден.
1600*200024,800.00 ден.27,900.00 ден.
1700*200025,300.00 ден.28,300.00 ден.
1800*200025,800.00 ден.28,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Венус

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
600*200013,200.00 ден.14,800.00 ден.
650*200013,600.00 ден.15,100.00 ден.
700*200013,900.00 ден.15,500.00 ден.
750*200014,300.00 ден.15,900.00 ден.
800*200014,600.00 ден.16,200.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Венус

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
600*200016,700.00 ден.18,400.00 ден.
650*200017,100.00 ден.18,800.00 ден.
700*200017,500.00 ден.19,100.00 ден.
750*200017,800.00 ден.19,500.00 ден.
800*200018,200.00 ден.19,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Феникс

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
900*200018,000.00 ден.20,900.00 ден.
1000*200018,500.00 ден.21,400.00 ден.
1100*200019,000.00 ден.21,900.00 ден.
1200*200019,500.00 ден.22,300.00 ден.
1300*200019,900.00 ден.22,800.00 ден.
1400*200020,400.00 ден.23,300.00 ден.
1500*200020,900.00 ден.23,800.00 ден.
1600*200021,300.00 ден.24,300.00 ден.
1700*200021,800.00 ден.24,800.00 ден.
1800*200022,300.00 ден.25,200.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Феникс

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
900*200021,600.00 ден.24,500.00 ден.
1000*200022,000.00 ден.25,000.00 ден.
1100*200022,500.00 ден.25,500.00 ден.
1200*200023,000.00 ден.25,900.00 ден.
1300*200023,400.00 ден.26,400.00 ден.
1400*200023,900.00 ден.26,900.00 ден.
1500*200024,400.00 ден.27,400.00 ден.
1600*200024,800.00 ден.27,900.00 ден.
1700*200025,300.00 ден.28,300.00 ден.
1800*200025,800.00 ден.28,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Феникс S

За КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*160015,200.00 ден.17,100.00 ден.
900*160015,700.00 ден.17,600.00 ден.
1000*160016,200.00 ден.18,000.00 ден.
1100*160016,700.00 ден.18,500.00 ден.
1200*160017,100.00 ден.19,000.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Феникс S

За КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*160018,700.00 ден.20,700.00 ден.
900*160019,200.00 ден.21,100.00 ден.
1000*160019,700.00 ден.21,600.00 ден.
1100*160020,100.00 ден.22,100.00 ден.
1200*160020,600.00 ден.22,600.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Дијамант

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200024,500.00 ден.27,600.00 ден.
900*900*200025,200.00 ден.28,200.00 ден.
1000*1000*200025,800.00 ден.28,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Може да ве интересира


Дијамант

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*800*200028,100.00 ден.31,200.00 ден.
900*900*200028,700.00 ден.31,800.00 ден.
1000*1000*200029,300.00 ден.32,400.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Гранада

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
700*20008,800.00 ден.10,200.00 ден.
800*20009,200.00 ден.10,600.00 ден.
900*20009,500.00 ден.10,900.00 ден.
1000*20009,900.00 ден.11,300.00 ден.
1100*200010,500.00 ден.12,100.00 ден.
1200*200010,800.00 ден.12,500.00 ден.
1300*200011,200.00 ден.12,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Гранада

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
700*200010,500.00 ден.12,000.00 ден.
800*200010,900.00 ден.12,400.00 ден.
900*200011,200.00 ден.12,800.00 ден.
1000*200011,600.00 ден.13,100.00 ден.
1100*200012,300.00 ден.14,000.00 ден.
1200*200012,600.00 ден.14,400.00 ден.
1300*200013,000.00 ден.14,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Гранада 2

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
700*700*200016,400.00 ден.18,600.00 ден.
800*800*200017,100.00 ден.19,300.00 ден.
900*900*200017,800.00 ден.20,100.00 ден.
1000*1000*200018,500.00 ден.20,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Гранада 2

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
700*700*200018,200.00 ден.20,400.00 ден.
800*800*200018,900.00 ден.21,200.00 ден.
900*900*200019,600.00 ден.21,900.00 ден.
1000*1000*200020,300.00 ден.22,600.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Гранада 3

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
700*200*700*200018,200.00 ден.21,000.00 ден.
800*200*800*200018,900.00 ден.21,700.00 ден.
900*200*900*200019,600.00 ден.22,500.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Гранада 3

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
700*200*700*200019,900.00 ден.22,800.00 ден.
800*200*800*200020,600.00 ден.23,600.00 ден.
900*200*900*200021,300.00 ден.24,300.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Гранада S

За КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
700*15007,600.00 ден.8,800.00 ден.
800*15008,000.00 ден.9,100.00 ден.
900*15008,300.00 ден.9,500.00 ден.
1000*15008,700.00 ден.9,900.00 ден.
1100*15009,300.00 ден.10,700.00 ден.
1200*15009,600.00 ден.11,000.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Гранада S

За КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
700*15009,400.00 ден.10,600.00 ден.
800*15009,800.00 ден.10,900.00 ден.
900*150010,100.00 ден.11,300.00 ден.
1000*150010,400.00 ден.11,700.00 ден.
1100*150011,100.00 ден.12,500.00 ден.
1200*150011,400.00 ден.12,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Дубаи

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1200*200012,000.00 ден.13,800.00 ден.
1300*200012,400.00 ден.14,100.00 ден.
1400*200012,800.00 ден.14,500.00 ден.
1500*200013,100.00 ден.14,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Може да ве интересира


Дубаи

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 8mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1200*200013,800.00 ден.15,700.00 ден.
1300*200014,200.00 ден.16,000.00 ден.
1400*200014,600.00 ден.16,400.00 ден.
1500*200014,900.00 ден.16,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Федора суперлукс

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*700*190010,300.00 ден.11,800.00 ден.
800*800*190010,600.00 ден.12,000.00 ден.
900*700*190010,600.00 ден.12,000.00 ден.
900*800*190010,800.00 ден.12,300.00 ден.
900*900*190011,000.00 ден.12,500.00 ден.
1000*700*190010,800.00 ден.12,300.00 ден.
1000*800*190011,000.00 ден.12,500.00 ден.
1000*900*190011,300.00 ден.12,700.00 ден.
1000*1000*190011,600.00 ден.13,200.00 ден.
1100*700*190011,000.00 ден.12,500.00 ден.
1100*800*190011,300.00 ден.12,700.00 ден.
1100*900*190011,600.00 ден.13,300.00 ден.
1100*1000*190011,900.00 ден.13,600.00 ден.
1100*1100*190012,100.00 ден.13,800.00 ден.
1200*700*190011,300.00 ден.12,700.00 ден.
1200*800*190011,600.00 ден.13,300.00 ден.
1200*900*190011,800.00 ден.13,600.00 ден.
1200*1000*190012,100.00 ден.13,800.00 ден.
1200*1100*190012,300.00 ден.14,100.00 ден.
1200*1200*190012,500.00 ден.14,300.00 ден.
1300*700*190011,600.00 ден.13,300.00 ден.
1300*800*190011,800.00 ден.13,600.00 ден.
1300*900*190012,100.00 ден.13,800.00 ден.
1300*1000*190012,300.00 ден.14,100.00 ден.
1300*1100*190012,500.00 ден.14,300.00 ден.
1300*1200*190012,900.00 ден.14,700.00 ден.
1300*1300*190013,200.00 ден.15,000.00 ден.
1400*700*190011,800.00 ден.13,800.00 ден.
1400*800*190012,100.00 ден.13,800.00 ден.
1400*900*190012,300.00 ден.14,100.00 ден.
1400*1000*190012,500.00 ден.14,300.00 ден.
1400*1100*190012,900.00 ден.14,700.00 ден.
1400*1200*190013,200.00 ден.15,000.00 ден.
1400*1300*190013,600.00 ден.15,400.00 ден.
1400*1400*190014,000.00 ден.15,700.00 ден.
1500*700*190012,100.00 ден.13,800.00 ден.
1500*800*190012,300.00 ден.14,100.00 ден.
1500*900*190012,500.00 ден.14,300.00 ден.
1500*1000*190012,900.00 ден.14,700.00 ден.
1500*1100*190013,200.00 ден.15,000.00 ден.
1500*1200*190013,600.00 ден.15,400.00 ден.
1500*1300*190014,000.00 ден.15,700.00 ден.
1500*1400*190014,300.00 ден.16,100.00 ден.
1500*1500*190014,600.00 ден.16,500.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Аполо 4 Суперлукс

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*19009,600.00 ден.11,100.00 ден.
1400*190010,100.00 ден.11,500.00 ден.
1500*190010,600.00 ден.12,000.00 ден.
1600*190011,000.00 ден.12,500.00 ден.
1700*190011,300.00 ден.13,000.00 ден.
1800*190012,000.00 ден.13,500.00 ден.
1900*190012,400.00 ден.14,000.00 ден.
2000*190012,900.00 ден.14,400.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Аполо 2 Суперлукс

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*19008,500.00 ден.9,900.00 ден.
1200*19008,900.00 ден.10,300.00 ден.
1300*19009,400.00 ден.10,800.00 ден.
1400*19009,900.00 ден.11,300.00 ден.
1500*190010,300.00 ден.11,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Аполо 4S Суперлукс

За КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*15008,500.00 ден.9,900.00 ден.
1400*15008,900.00 ден.10,300.00 ден.
1500*15009,400.00 ден.10,800.00 ден.
1600*15009,900.00 ден.11,300.00 ден.
1700*150010,300.00 ден.11,800.00 ден.
1800*150010,800.00 ден.12,300.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Аполо 2S Суперлукс

За КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1200*15007,800.00 ден.9,100.00 ден.
1300*15008,200.00 ден.9,600.00 ден.
1400*15008,700.00 ден.10,100.00 ден.
1500*15009,200.00 ден.10,600.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Фина Суперлукс

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*700*190012,800.00 ден.14,300.00 ден.
1100*800*190013,000.00 ден.14,500.00 ден.
1100*900*190013,400.00 ден.14,900.00 ден.
1200*700*190013,000.00 ден.14,500.00 ден.
1200*800*190013,400.00 ден.14,900.00 ден.
1200*900*190013,600.00 ден.15,100.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Амстердам

За КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*700*15009,300.00 ден.10,800.00 ден.
1400*700*15009,500.00 ден.11,000.00 ден.
1500*700*15009,700.00 ден.11,300.00 ден.
1600*700*150010,000.00 ден.11,700.00 ден.
1700*700*150010,200.00 ден.11,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Ротердам

За КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1200*700*150010,500.00 ден.12,000.00 ден.
1300*700*150010,700.00 ден.12,200.00 ден.
1400*700*150010,900.00 ден.12,400.00 ден.
1500*700*150011,100.00 ден.12,800.00 ден.
1600*700*150011,300.00 ден.13,100.00 ден.
1700*700*150011,600.00 ден.13,500.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Федора ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*700*190012,100.00 ден.13,600.00 ден.
800*800*190012,300.00 ден.13,800.00 ден.
900*700*190012,300.00 ден.13,800.00 ден.
900*800*190012,500.00 ден.14,100.00 ден.
900*900*190012,800.00 ден.14,300.00 ден.
1000*700*190012,500.00 ден.14,100.00 ден.
1000*800*190012,800.00 ден.14,300.00 ден.
1000*900*190013,000.00 ден.14,500.00 ден.
1000*1000*190013,400.00 ден.15,100.00 ден.
1100*700*190012,800.00 ден.14,300.00 ден.
1100*800*190013,000.00 ден.14,500.00 ден.
1100*900*190013,400.00 ден.15,100.00 ден.
1100*1000*190013,600.00 ден.15,400.00 ден.
1100*1100*190013,800.00 ден.15,600.00 ден.
1200*700*190013,000.00 ден.14,500.00 ден.
1200*800*190013,400.00 ден.15,100.00 ден.
1200*900*190013,600.00 ден.15,400.00 ден.
1200*1000*190013,800.00 ден.15,600.00 ден.
1200*1100*190014,100.00 ден.15,900.00 ден.
1200*1200*190014,300.00 ден.16,100.00 ден.
1300*700*190013,400.00 ден.15,100.00 ден.
1300*800*190013,600.00 ден.15,400.00 ден.
1300*900*190013,800.00 ден.15,600.00 ден.
1300*1000*190014,100.00 ден.15,900.00 ден.
1300*1100*190014,300.00 ден.16,100.00 ден.
1300*1200*190014,600.00 ден.16,500.00 ден.
1300*1300*190015,000.00 ден.16,800.00 ден.
1400*700*190013,600.00 ден.15,400.00 ден.
1400*800*190013,800.00 ден.15,600.00 ден.
1400*900*190014,100.00 ден.15,900.00 ден.
1400*1000*190014,300.00 ден.16,100.00 ден.
1400*1100*190014,600.00 ден.16,500.00 ден.
1400*1200*190015,000.00 ден.16,800.00 ден.
1400*1300*190015,300.00 ден.17,200.00 ден.
1400*1400*190015,700.00 ден.17,500.00 ден.
1500*700*190013,800.00 ден.15,600.00 ден.
1500*800*190014,100.00 ден.15,900.00 ден.
1500*900*190014,300.00 ден.16,100.00 ден.
1500*1000*190014,600.00 ден.16,500.00 ден.
1500*1100*190015,000.00 ден.16,800.00 ден.
1500*1200*190015,300.00 ден.17,200.00 ден.
1500*1300*190015,700.00 ден.17,500.00 ден.
1500*1400*190016,000.00 ден.17,900.00 ден.
1500*1500*190016,400.00 ден.18,300.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Федора ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*700*190014,400.00 ден.16,000.00 ден.
800*800*190014,600.00 ден.16,200.00 ден.
900*700*190014,600.00 ден.16,200.00 ден.
900*800*190014,900.00 ден.16,500.00 ден.
900*900*190015,100.00 ден.16,700.00 ден.
1000*700*190014,900.00 ден.16,500.00 ден.
1000*800*190015,100.00 ден.16,700.00 ден.
1000*900*190015,300.00 ден.16,900.00 ден.
1000*1000*190015,700.00 ден.17,500.00 ден.
1100*700*190015,100.00 ден.16,700.00 ден.
1100*800*190015,300.00 ден.16,900.00 ден.
1100*900*190015,700.00 ден.17,500.00 ден.
1100*1000*190015,900.00 ден.17,800.00 ден.
1100*1100*190016,200.00 ден.18,000.00 ден.
1200*700*190015,300.00 ден.16,900.00 ден.
1200*800*190015,700.00 ден.18,500.00 ден.
1200*900*190015,900.00 ден.17,700.00 ден.
1200*1000*190016,200.00 ден.18,000.00 ден.
1200*1100*190016,400.00 ден.18,300.00 ден.
1200*1200*190016,600.00 ден.18,500.00 ден.
1300*700*190015,700.00 ден.17,500.00 ден.
1300*800*190015,900.00 ден.17,800.00 ден.
1300*900*190016,200.00 ден.18,000.00 ден.
1300*1000*190016,400.00 ден.18,300.00 ден.
1300*1100*190016,600.00 ден.18,500.00 ден.
1300*1200*190017,000.00 ден.18,900.00 ден.
1300*1300*190017,300.00 ден.19,200.00 ден.
1400*700*190015,900.00 ден.17,800.00 ден.
1400*800*190016,200.00 ден.18,000.00 ден.
1400*900*190016,400.00 ден.18,300.00 ден.
1400*1000*190016,600.00 ден.18,500.00 ден.
1400*1100*190017,000.00 ден.18,900.00 ден.
1400*1200*190017,300.00 ден.19,200.00 ден.
1400*1300*190017,700.00 ден.19,600.00 ден.
1400*1400*190018,000.00 ден.19,900.00 ден.
1500*700*190016,200.00 ден.18,000.00 ден.
1500*800*190016,400.00 ден.18,300.00 ден.
1500*900*190016,600.00 ден.18,500.00 ден.
1500*1000*190017,000.00 ден.18,900.00 ден.
1500*1100*190017,300.00 ден.19,200.00 ден.
1500*1200*190017,700.00 ден.19,600.00 ден.
1500*1300*190018,000.00 ден.19,900.00 ден.
1500*1400*190018,400.00 ден.20,300.00 ден.
1500*1500*190018,700.00 ден.20,700.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Може да ве интересира


Фенси ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*700*190013,700.00 ден.16,200.00 ден.
800*800*190014,000.00 ден.16,500.00 ден.
900*700*190014,000.00 ден.16,500.00 ден.
900*800*190014,300.00 ден.16,700.00 ден.
900*900*190014,500.00 ден.17,000.00 ден.
1000*700*190014,300.00 ден.16,700.00 ден.
1000*800*190014,500.00 ден.17,000.00 ден.
1000*900*190014,800.00 ден.17,300.00 ден.
1000*1000*190015,100.00 ден.18,000.00 ден.
1100*700*190014,500.00 ден.17,000.00 ден.
1100*800*190014,800.00 ден.17,300.00 ден.
1100*900*190015,100.00 ден.18,000.00 ден.
1100*1000*190015,400.00 ден.18,200.00 ден.
1100*1100*190015,600.00 ден.18,500.00 ден.
1200*700*190014,800.00 ден.17,300.00 ден.
1200*800*190015,100.00 ден.18,000.00 ден.
1200*900*190015,400.00 ден.18,200.00 ден.
1200*1000*190015,600.00 ден.18,500.00 ден.
1200*1100*190015,900.00 ден.18,800.00 ден.
1200*1200*190016,200.00 ден.19,100.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Фенси ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
800*700*190016,300.00 ден.18,900.00 ден.
800*800*190016,500.00 ден.19,200.00 ден.
900*700*190016,500.00 ден.19,200.00 ден.
900*800*190016,800.00 ден.19,500.00 ден.
900*900*190017,000.00 ден.19,800.00 ден.
1000*700*190016,800.00 ден.19,500.00 ден.
1000*800*190017,000.00 ден.19,800.00 ден.
1000*900*190017,300.00 ден.20,000.00 ден.
1000*1000*190017,700.00 ден.20,700.00 ден.
1100*700*190017,000.00 ден.19,800.00 ден.
1100*800*190017,300.00 ден.20,000.00 ден.
1100*900*190017,700.00 ден.20,700.00 ден.
1100*1000*190017,900.00 ден.21,000.00 ден.
1100*1100*190018,200.00 ден.21,300.00 ден.
1200*700*190017,300.00 ден.20,000.00 ден.
1200*800*190017,700.00 ден.20,700.00 ден.
1200*900*190017,900.00 ден.21,000.00 ден.
1200*1000*190018,200.00 ден.21,300.00 ден.
1200*1100*190018,400.00 ден.21,500.00 ден.
1200*1200*190018,700.00 ден.21,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Фина Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*700*190014,500.00 ден.16,100.00 ден.
1100*800*190014,800.00 ден.16,300.00 ден.
1100*900*190015,100.00 ден.16,700.00 ден.
1200*700*190014,800.00 ден.16,300.00 ден.
1200*800*190015,100.00 ден.16,700.00 ден.
1200*900*190015,300.00 ден.16,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Фина Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*700*190016,900.00 ден.18,500.00 ден.
1100*800*190017,100.00 ден.18,800.00 ден.
1100*900*190017,500.00 ден.19,100.00 ден.
1200*700*190017,100.00 ден.18,800.00 ден.
1200*800*190017,500.00 ден.19,100.00 ден.
1200*900*190017,700.00 ден.19,300.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Фантаси Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*700*190016,400.00 ден.19,100.00 ден.
1100*800*190016,700.00 ден.19,300.00 ден.
1100*900*190017,000.00 ден.19,800.00 ден.
1200*700*190016,700.00 ден.19,300.00 ден.
1200*800*190017,100.00 ден.19,800.00 ден.
1200*900*190017,300.00 ден.20,000.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Фантаси Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*700*190018,900.00 ден.21,800.00 ден.
1100*800*190019,200.00 ден.22,100.00 ден.
1100*900*190019,600.00 ден.22,500.00 ден.
1200*700*190019,200.00 ден.22,100.00 ден.
1200*800*190019,600.00 ден.22,500.00 ден.
1200*900*190019,900.00 ден.22,800.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Аполо 4 Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*190011,400.00 ден.12,900.00 ден.
1400*190011,800.00 ден.13,300.00 ден.
1500*190012,300.00 ден.13,800.00 ден.
1600*190012,800.00 ден.14,300.00 ден.
1700*190013,200.00 ден.14,800.00 ден.
1800*190013,700.00 ден.15,300.00 ден.
1900*190014,200.00 ден.15,700.00 ден.
2000*190014,700.00 ден.16,200.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Аполо 4 Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*190013,700.00 ден.15,300.00 ден.
1400*190014,200.00 ден.15,700.00 ден.
1500*190014,600.00 ден.16,200.00 ден.
1600*190015,100.00 ден.16,700.00 ден.
1700*190015,300.00 ден.17,200.00 ден.
1800*190016,000.00 ден.17,700.00 ден.
1900*190016,500.00 ден.18,200.00 ден.
2000*190017,000.00 ден.18,600.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Аполо 2 Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*190010,200.00 ден.11,700.00 ден.
1200*190010,700.00 ден.12,100.00 ден.
1300*190011,100.00 ден.12,600.00 ден.
1400*190011,600.00 ден.13,100.00 ден.
1500*190012,100.00 ден.13,600.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Аполо 2 Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*190012,500.00 ден.14,100.00 ден.
1200*190013,000.00 ден.14,500.00 ден.
1300*190013,500.00 ден.15,000.00 ден.
1400*190013,900.00 ден.15,500.00 ден.
1500*190014,400.00 ден.16,000.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Алпина 4 Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*190013,000.00 ден.15,400.00 ден.
1400*190013,500.00 ден.15,900.00 ден.
1500*190014,000.00 ден.16,500.00 ден.
1600*190014,500.00 ден.17,000.00 ден.
1700*190014,800.00 ден.17,600.00 ден.
1800*190015,500.00 ден.18,100.00 ден.
1900*190016,000.00 ден.18,700.00 ден.
2000*190016,500.00 ден.19,200.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Алпина 4 Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1300*190015,500.00 ден.18,100.00 ден.
1400*190016,000.00 ден.18,600.00 ден.
1500*190016,500.00 ден.19,200.00 ден.
1600*190017,000.00 ден.19,700.00 ден.
1700*190017,300.00 ден.20,300.00 ден.
1800*190018,000.00 ден.20,800.00 ден.
1900*190018,600.00 ден.21,400.00 ден.
2000*190019,100.00 ден.21,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Алпина 2 Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – сива боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*190011,700.00 ден.14,000.00 ден.
1200*190012,200.00 ден.14,500.00 ден.
1300*190012,700.00 ден.15,100.00 ден.
1400*190013,200.00 ден.15,600.00 ден.
1500*190013,700.00 ден.16,200.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Алпина 2 Ливорно

За ЦОКЛЕ или ПЛИТКА КАДА

Рамка: Алуминиум – црна боја ______
Дебелина на стакло: Калено 5mm
Боја на стакло: прозирно, црно, бронза или мат
Рачки: Хром
Механизми: Инокс
Можност за нарачка на димензии по мерка

Димензии
mm
Редовна цена
Проѕирно стакло
Редовна цена
Мат / Црно / бронза стакло
1100*190014,200.00 ден.16,700.00 ден.
1200*190014,700.00 ден.17,300.00 ден.
1300*190015,300.00 ден.17,800.00 ден.
1400*190015,800.00 ден.18,400.00 ден.
1500*190016,300.00 ден.18,900.00 ден.
Можност за нарачка на димензии по мерка


Може да ве интересира