Туш кабини

НУДИМЕ: МОЖНОСТ ЗА МОНТАЖА ОД НАШИ ИСКУСНИ МАЈСТОРИ

Т01

АГОЛНА

Када: ABS, Демонтажна маска, Плитка, Заоблена
Стакло: Калено матирано 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 80 x 200 cm10.600 ден
90 x 90 x 200 cm10.900 ден
100 x 100 x 200 cm12.700 ден

Т02

АГОЛНА

Када: ABS, Демонтажна маска, Длабока, Заоблена
Стакло: Калено матирано 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 80 x 200 cm10.600 ден
90 x 90 x 200 cm10.900 ден
100 x 100 x 200 cm13.000 ден

Т03

АГОЛНА

Када: ABS, Демонтажна маска, Длабока, Заоблена
Стакло: Калено матирано 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 100 x 200 cm13.200 ден
80 x 120 x 200 cm13.600 ден

Т04

АГОЛНА

Када: ABS, Фиксна маска, Плитка, Заоблена
Стакло: Калено декоративно
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 80 x 200 cm9.900 ден
90 x 90 x 200 cm10.500 ден

Т05

АГОЛНА

Када: ABS, Демонтажна маска, Плитка, Квадратна
Стакло: Калено матирано 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
70 x 70 x 200 cm10.500 ден
80 x 80 x 200 cm10.600 ден
90 x 90 x 200 cm10.900 ден
100 x 100 x 200 cm13.200 ден

Moже да ве интересира


Т06

АГОЛНА

Када: ABS, Демонтажна маска, Плитка, Правоаголна
Стакло: Калено транспарентно со линии, 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 80 x 200 cm11.600 ден
90 x 90 x 200 cm11.900 ден
80 x 100 x 200 cm13.600 ден
80 x 120 x 200 cm13.900 ден

Т07

АГОЛНА

Када: ABS, Фиксна маска, Плитка, Квадратна
Стакло: Калено матирано 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 80 x 200 cm18.000 ден
90 x 90 x 200 cm17.300 ден
100 x 100 x 200 cm18.500 ден

Т08

АГОЛНА

Када: ABS, Демонтажна маска, Плитка, Правоаголна
Стакло: Калено матирано 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 100 x 200 cm19.100 ден
80 x 120 x 200 cm19.600 ден

Т09

АГОЛНА

Када: ABS, Фиксна маска, Плитка, Квадратна
Стакло: Калено транспарентно 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 80 x 200 cm13.500 ден
90 x 90 x 200 cm14.600 ден


Т10

АГОЛНА

Када: ABS, Демонтажна маска, Плитка, Дијамант форма
Стакло: Калено транспарентно 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
90 x 90 x 200 cm18.200 ден

Т11

ЗА ЕДЕН ЅИД

Када: ABS, Фиксна маска, Плитка, Заоблена
Стакло: Калено матирано 5mm
Профил: Хром алуминиумски

ДимензииРедовна цена
80 x 80 x 200 cm15.400 ден


Moже да ве интересира