Челно заварување на ХДПЕ цевки

Располагаме со две машини за челно заварување на ХДПЕ цевки и црева со дијаметри од OD63 до OD315mm.
Располагаме и со сопствен генератор за електрична енергија за работа на машините на локации кои што се надвор од покривање со електрична енергија.

Контактирајте не’ за понуда.