Кариера

Општи работници

Оглас број 202011277
Бараме: Општи работници
Работно место: Помошен персонал (со можност за усовршување)

Локација на работно место: Радовиш

Потребни квалификации:

 • Образование: ССС
 • Возачка дозвола: минимум Б категорија
 • Работно искуство: Предност имаат кандидатите со искуство со водоводни и канализациони инсталации

Персонални способности:

 • Желба за учење и надоградување
 • Комуникациски способности,
 • Способност за тимска работа,

Опис на работни задачи:

 • Изработка на водоводни и канализациони инсталации (со помош од квалификувани мајстори)
 • Изработка на системи за наводнување (со помош од квалификувани мајстори)
 • Монтажа на санитарија (со помош од квалификувани мајстори)
 • Потребно е после поминати 6-12 месеци како општ работник, кандидатот да се оспособи за самостојна работа
 • Со осамостојување на кандидатот, платата се зголемува според новите квалификации

Вашето CV испратете го на:
e-mail: trajche.kostadinov@gmail.com
Задолжително да се назначи работното место за кое се аплицира.
или
Јавете се да закажете интервју во просториите на Доминг во Радовиш на 078 214 499 – Јован.