Кариера

Геодетски инженер

Оглас број 20230412
Бараме: Дипломиран геодетски инженер
Работно место:
Геодетски инженер
Локација на работно место: Скопје или Радовиш (по избор на кандидатот)
Работно време: Понеделник до Петок, од 08:00 до 16:00 часот.

Потребни квалификации:

 • Образование: Градежен факултет, студиска програма: Геодезија
 • Работно искуство: најмалку 5 години,
 • Познавање на софтвери: MS Office, AutoCAD, софтвери за изработка на DTM.
 • Овластување за овластен геодет,

Персонални способности:

 • Комуникациски способности,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за самостојно водење на проект,

Опис на работни задачи:

 • Теренско геодетско снимање на инженерски објекти,
 • Дигитална обработка на DTM,
 • Изработка на полигонски влак
 • Комуникација со Инвеститор и Проектен тим,

Нудиме:

 • Конкурентна плата,
 • Атрактивни Бонуси за секој навремено завршен предмет,
 • Одлични колеги и опкружување.

Вашето CV испратете го на:
e-mail: kariera@doming.mk
Задолжително да се назначи работното место за кое се аплицира.

Поврзано