Кариера

Дипломиран градежен инженер – насока: Хидротехника

Оглас број 20230928Бараме: Дипломиран градежен инженер, насока: ХидротехникаРаботно место: ПроектантЛокација на работно место: Скопје или Радовиш (по избор на кандидатот)Работно време: Понеделник до Петок, од 08:00 до 16:00 часот. Потребни квалификации: Образование: Градежен факултет, насока: Хидротехника Работно искуство: најмалку 5 години во проектирање, Познавање на софтвери: MS Office, AutoCAD, софтвери за проектирање на хидротехника. Овластување за проектирање најмалку Б категорија, Персонални способности: Комуникациски способности, Способност за тимска работа, Способност за самостојно водење на проект, Опис на работни задачи: Изработка на Основни проекти, Комуникација со Инвеститор и Проектен тим, Нудиме: Атрактивна…

Read More