Кариера

Дипломиран градежен инженер – насока: Хидротехника

Оглас број 20230928
Бараме: Дипломиран градежен инженер, насока: Хидротехника
Работно место:
Проектант
Локација на работно место: Скопје или Радовиш (по избор на кандидатот)
Работно време: Понеделник до Петок, од 08:00 до 16:00 часот.

Потребни квалификации:

 • Образование: Градежен факултет, насока: Хидротехника
 • Работно искуство: најмалку 5 години во проектирање,
 • Познавање на софтвери: MS Office, AutoCAD, софтвери за проектирање на хидротехника.
 • Овластување за проектирање најмалку Б категорија,

Персонални способности:

 • Комуникациски способности,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за самостојно водење на проект,

Опис на работни задачи:

 • Изработка на Основни проекти,
 • Комуникација со Инвеститор и Проектен тим,

Нудиме:

 • Атрактивна плата,
 • Бонуси за секој навремено завршен проект,
 • Одлични колеги и опкружување.

Вашето CV испратете го на:
e-mail: kariera@doming.mk
Задолжително да се назначи работното место за кое се аплицира.

Поврзано