Кариера

Општи работници

Оглас број 202011277Бараме: Општи работнициРаботно место: Помошен персонал (со можност за усовршување)Локација на работно место: Радовиш Потребни квалификации: Образование: ССС Возачка дозвола: минимум Б категорија Работно искуство: Предност имаат кандидатите со искуство со водоводни и канализациони инсталации Персонални способности: Желба за учење и надоградување Комуникациски способности, Способност за тимска работа, Опис на работни задачи: Изработка на водоводни и канализациони инсталации (со помош од квалификувани мајстори) Изработка на системи за наводнување (со помош од квалификувани мајстори) Монтажа на санитарија (со помош од квалификувани мајстори) Потребно е после поминати 6-12 месеци како…

Read More
Кариера

Дипломиран инженер архитект – Урбанист

Оглас број 20200807Бараме: Дипломиран инженер архитектРаботно место: Проектант на урбанистички проектиЛокација на работно место: Скопје или Радовиш (по избор на кандидатот)Работно време: Понеделник до Петок, од 08:00 до 16:00 часот. Потребни квалификации: Образование: Архитектонски факултет Работно искуство: Предност имаат кандидатите со искуство во изработка на Проекти за инфраструктура (Урбанистички проекти за инфраструктура), Познавање на софтвери: MS Office, AutoCAD, Овластување за изработка на урбанистички планови, Персонални способности: Комуникациски способности, Способност за тимска работа, Способност за самостојно водење на проект, Опис на работни задачи: Изработка на Урбанистички проекти, најчесто за инфраструктура. Комуникација…

Read More